Főoldal
Videó galéria
Sándor Krisztián fotós
Fotó galéria
Pintér Attila vőfély
Tomory Szilárd vőfély
Naptárbeosztás
Partnereink
Nászajándék tippek
Legutóbbi esküvő képei


Felejthetetlen pillanatok!
Vizi Andrea videós

Ha házasodni készülsz, legyen nyitva mind a két szemed.
Ha megházasodtál, hunyd be az egyiket.
(Keleti bölcsesség)
 
Kedves Ifjú Pár! Törekszem arra, hogy az esküvői szertartások alatt és a lakodalomban mindkét szemem a legfontosabb és legszebb pillanatokra fókuszáljon. Jól ismerem a vőfélyek lakodalmas tevékenységét, velük összhangban és harmóniában képes vagyok a pillanatokat, történéseket az elejétől a végéig maradandóan rögzíteni az utókor számára.
 
Curriculum Vitae
Vizuális nyelv, illetve editálási, videotechnikai ismeretek elsajátítása mellett 1996 óta dolgozom részben szabadfoglalkozású operatőrként, videósként. 2002-ben tértem át az egyik legkorszerűbb digitális technikára, amelynek stúdió rendszerét folyamatosan fejlesztem.
 
Szolgáltatásaim
- vágott anyag DVD formátumban 3 példányban, így a szülők is azonnal visszanézhetik a legszebb pillanatokat
 
- vágott anyag mellé gyermekkori, vagy egyéb kedvenc képekből készítek klippet zenei aláfestéssel
 
- együttműködök a fotóssal, így az általa készített műtermi, beállított képeket is a videófelvétel mellé tudom linkelni
 
- egyéni elképzelések, kreatív ötletek is megvalósíthatóak (lásd videogaléria)
 
- nyers, vágatlan anyag DVD formátumban (igény szerint)
 
Technikai információk
A videofelvételeket SONY HDR-HC1-HDV digitális kamerával készítem. Ez a technika TV Stúdió minőségű (HD és DV Cam), kristálytiszta képet biztosít. Az elkészült digitális anyagot speciális számítógépes rendszerrel, nagy memóriakapacitással editálom, amihez több fajta filmkeverő programot használok.
 
Elérhetőségem:
Tel:06/30-312-1130
Email:vizi.andrea@mediatorcentrum.hu
 
www.vofelylap.hu
 
NÉVJEGYEMRE KATTINTVA LETÖLTHETED AZT!
Mi is az a HDV?
A "hagyományos" PAL, NTSC SD (Standard Definition) és a HD (High Definition - nagyfelbontású) videó lényege:
a HD (1080 formátum) képterülete 5-szor nagyobb a PAL felbontású videó képterületénél és 6-szor nagyobb az NTSC-jénél. Ilyen mértékű felbontás-növekedéssel nem lehet vitatkozni: ha egy nagyméretű HD kijelzőn elfogulatlanul nézzük egy bármilyen HDV kamera és egy csúcsminőségű broadcast SD kamera képét, az eredmény szinte megalázó a broadcast kamerára nézve.
 
A nagyméretű modern (SD) televíziókban alkalmazott legkülönfélébb bonyolult és drága képjavító eljárások csak foltozgatások egy menthetetlen öreg edényen, a hagyományos SD televízió szabványán. Ugyanez igaz az SD felvételi rendszerre is: a több mint 50 éves korlátok végzetesen behatárolják a kamerák által elérhető képminőséget.
 
Ha videofelvételeit nemcsak 1-2 évre szeretné megőrizni és megelégelte a képminőséggel kapcsolatos állandó problémákat, ideje áttérjen legalább a felvételezés szintjén a HD/HDV formátumra. Bár a tényleges HD felbontásra képes megjelenítők egyenlőre drágák (bár korántsem elérhetetlenek), mégis érdemes szem előtt tartani, hogy a HD/HDV felvételekből készített (SD) DVD-Video illetve MPEG2 file-ok képminősége - a digitális videótömörítés sajátosságai miatt - látványosan jobb, mint az SD forrásból hasonló paraméterekkel (CBR-, VBR tömörítés, bitráta stb) készülteké. Ez tehát a pillanatnyi előnye a HD/HDV felvételezésnek, de talán ennél sokkal fontosabb, hogy megmarad a nagyfelbontású master anyag, amely az egészen közeli jövőben, az olcsó HD megjelenítők és lejátszók korában, pótolhatatlan és elérhetetlen lesz a most SD-ben forgatók számára.
 
Kedves Ifjú pár! Mi már HDV-ben rögzítünk.
 
Több információ a kamerámról: (Klikk ide)


Egészség és anyagi biztonság!
WAP - Webmester

www.igen.co.hu - felejthetetlen pillanatok - ajánljuk figyelmébe!